Het wordt me te veel

Vandaag kreeg ik een dagblad in handen omdat ik op de brievenbus van een vakantievierder pas. Had ik het maar nooit gelezen.

In onze maatschappij kun je als Albanees een eigen leger in je achtertuin trainen, misvormde katten fokken, een transgenderstel je wijk uit pesten en een winkeltje voor lachgaspatronen openen. Dan hebben we het nog niet eens over naakte datingprogramma’s, frauderende politici, een afvallige partijman die dan maar zijn eigen politieke partij gaat oprichten en buitenlanders die hun boetes niet betalen.

 

Toen de vakantievierder terugkwam, raadde ik hem aan de krant van die dag maar niet te lezen. Het nieuws deerde hem niet, want hij was alleen maar op de krant geabonneerd vanwege de puzzelpagina.

 

Mijn puzzel is moeilijk op te lossen: heb ik de verkeerde krant gelezen of kan ik maar beter helemaal geen kranten lezen?

 

 

 

2 augustus 2019

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *